Loading Dogodki

Za konec leta pripravljamo razstavo o slovenskih proizvajalcih športnih pripomočkov vseh športnih panog. Zbiramo predmete slovenskih podjetij kot so: Alpina, Planika, Toper, Rašica, Pletenina, El-Kroj, Mont, Športoprema Ljubljana, Planica Šport, Dedra, Goltes, Slatnar, Dali, Prijon, kolesa Remec …
Izdelkov tovarne Elan tokrat ne zbiramo, ker smo to blagovno znamko že predhodno muzeološko obdelali.

Za več informacij nas kontaktirajte na: vladimir.vilman@tms.si, 01 251 54 04.

Občasna tematska razstava bo predstavljala razširjeno in poglobljeno nadaljevanje razstave o blagovni znamki Elan. Predpogoj kakovostne izrabe prostega časa s športno ali rekreativno dejavnostjo so športni pripomočki. Navidezno preprosti izdelki terjajo veliko znanja, izkušenj in inovacij, včasih celo genialnih konstrukcijskih tehniških rešitev, in to skozi daljša časovna obdobja. Njihov skupni imenovalec je, da je le kakovostni športni pripomoček tisti, po katerem bodo športniki najraje posegali.
Obiskovalcem bodo na razstavi na ogled v Sloveniji izdelani športni pripomočki za kopenske, vodne in zračne športne panoge. Predstavili bomo izbor štirideset proizvajalcev, ki so s svojim znanjem, izkušnjami in inovativnostjo prispevali k uspehom naših športnikov na domačih in mednarodnih športnih prizoriščih.

Pletenina