Loading Dogodki

1. julij 2015 – 31. oktober 2015

Si kdaj pomislil(a), da bi tvoja risba na znamki prilepljeni na razglednici ali voščilnici potovala po svetu? Pridruži se natečaju in morda bo tvoja ilustracija izbrana in natisnjena na osebni znamki.
V Muzeju pošte in telekomunikacij smo pripravili natečaj »Nariši svojo znamko«, ki poteka v obdobju od 1. 7. 2015 do 31. 10. 2015.

Obišči nas v muzeju v Polhovem Gradcu in nariši svoj najljubši motiv iz muzeja na list papirja velikosti A4. Posameznik lahko sodeluje samo z eno risbo. Na risbo se podpiši in napiši koliko let si star(a), na zadnjo stran pa s svinčnikom napiši svoje podatke (ime, priimek, ulica, hišna številka, poštna številka in kraj). Risbo oddaj v pisarni muzeja ali pošlji na naslov:

Muzej pošte in telekomunikacij
Polhov Gradec 61
1355 Polhov Gradec

Med prispelimi risbami bo komisija izbrala dve najbolj simpatični iz vsake starostne skupine. Za nagrado bomo pri Pošti Slovenije naročili osebne znamke z motivi nagrajencev. Vsak nagrajenec bo po pošti prejel komplet znamk s svojim motivom, v muzeju pa jih bomo imeli na voljo za pošiljanje pisem in razglednic.

Starostne skupine:
–    do 6. leta
–    6.–10. leta
–    11.–15. leta

Rezultati natečaja bodo objavljeni na spletni strani Tehniškega muzeja Slovenije (www.tms.si) v novembru 2015, nagrajenci pa bodo obveščeni po pošti. Risbe sodelujočih bomo s pripisi imen in priimkov avtorjev objavili na spletni strani Tehniškega muzeja Slovenije.
Razstava vseh prispelih predlogov bo na ogled v Muzeju pošte in telekomunikacij ob odprtju razstave o 30. obletnici ustanovitve muzeja v decembru 2015.
Vabljeni k sodelovanju!

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 01/364 00 83 ali pišite na e-naslov ajda.kozjek@tms.si.

 

Nagrajena znamka z leta 2005, David Perca

Deli to zgodbo!