2024-07-13T00:00:00+02:00
Loading Dogodki

9. oktober 2016 – 27. november 2016

Pravila za sodelovanje v nagradni igri Z Elanom do zvezd

Predmet pravil:
S temi pravili so urejena pravila za sodelovaje v nagradni igri, ki poteka v okviru razstave Z Elanom do zvezd, Elan in njegovi predhodniki. Organizator nagradne igre je Tehniški muzej Slovenije, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Slovenija. Nagradna igra poteka od 9. oktobra 2016 do vključno 27. novembra 2016. V žrebanju za nagrade sodelujejo vse izpolnjene ankete, ki bodo oddane do zaključka nagradne igre (27. novembra 2016 do 18. ure). Nakup vstopnice ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Nagrade ni možno zamenjati za drugo nagrado ali gotovino. V okviru akcije so na blagajni Tehniškega muzeja Slovenije, Bistra 6, 1353 Borovnica, na voljo nagradne ankete.

V nagradni igri se lahko sodeluje na dva načina:
1. Z nakupom vstopnice za Tehniški muzej Slovenije, Bistra pri Vrhniki, in izpolnitvijo nagradne ankete.
2. Z izpolnitvijo nagradne ankete, ki je na voljo na blagajni Tehniškega muzeja Slovenije, Bistra 6, 1353 Borovnica.
Za sodelovanje v nagradni igri se izpolnjeno anketo odda pri blagajni Tehniškega muzeja Slovenije, Bistra pri Vrhniki.
Žrebanje bo potekalo v Tehniškem muzeju Slovenije v ponedeljek, 5. decembra 2016.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri in pravila nagradne igre:
• V nagradni igri lahko sodelujejo samo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se strinjajo s pravili nagradne igre (vsak sodelujoči potrdi sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre s podpisom nagradne ankete). Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat.
• Pred oddajo ankete je potrebno v polja vpisati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, datum rojstva, podpis). Veljavna je smo v celoti izpolnjena anketa.
• Izžrebani nagrajenci bodo o tem, da so izžrebani, obveščeni po elektronski pošti ali klasični pošti, v roku 5 delovnih dni po opravljenem žrebanju.
• Vse ostale osebne podatke v skladu z davčnimi predpisi bo nagrajenec sporočil dajalcu nagrade po njegovi predhodni zahtevi. V primeru, da nagrajenec nagrade ne prevzame, nagrada ostane nepodeljena.
• Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine. Akontacijo dohodnine plača organizator v imenu nagrajenca, v kolikor njena vrednost presega 42,00 €.
• Osebe, zaposlene pri organizatorju, in njihovi sorodniki v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Nagrade:

Organizator bo podelil 5 nagrad (dve majici Elan (velikost M in L), dve otroški pleteni kapi Elan in sezonsko izkaznico Prijatelj TMS za brezplačen ogled Tehniškega muzeja Slovenije).

 

 


Varstvo osebnih podatkov:

• Organizator nagradne igre bo posredovane osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, datum rojstva, elektronska pošta) zbiral in uporabil izključno za namen izvedbe nagradne igre. Podatki o sodelujočih bodo na sedežu organizatorja hranjeni v skladu z računovodskimi in davčnimi predpisi.
• Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo vse osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, in jih ne bo posredovala tretjim osebam, ki niso povezane z izvedbo podelitve nagrad.

Dodatne informacije:

Če imate kakršnokoli vprašanje, ki se nanaša na nagradno igro, nam to lahko sporočite na
elektronski naslov: info@tms.si ali nas pokličete: 01 25 15 400.

Deli to zgodbo!